گوجی بری چیست ؟

گوجی بری میوه ای از خانواده توت هاست که در ایران استفاده بسیاری کمی از آن میشود.
این میوه یک گیاه دارویی است که ریشه در چین باستان دارد.
مردم چین گوجی بری را برای درمان بیماری های چشم، کبد، و کلیه استفاده میکردند
این توت قرمز مزه ی شیرین همراه با کمی ترش دارد و اغلب به شکل خشک مانند کشمش مصرف میشود
اگر میخواهید در رژیم های غذایی خود گوجی بری را اضافه کنید و درباره ی این میوه بیشتر بدانید این مطلب مناسب شماست
گوجی بری چیست
گوجی بری منبع عالی از ویتامین ها و مواد معدنی ، از جمله ویتامین C، فیبر، آهن، ویتامین A، فلز روی، آنتی اکسیدان ها است
توت ها اغلب حاوی ۸ اسید آمینه ضروری بدن هستند.
با خوردن روزانه ی این میوه میتوانید تا ۱۰ درصد نیاز بدن به پروتئین را فراهم کنید. که این مقدار برای میوه شگفت آور است
کربوهیدرات موجود در گوجی بری از کربوهیدراتهای پیچیده است.
این بدان معنی است که قند خون شما به آرامی افزایش می یابد
پس گوجی بری خطر ابتلا به بیماری های قند را کاهش می دهد.
مزایای گوجی بری
مزایای گوجی بری عبارتند از: درمان دیابت،تنظیم فشار خون ، درمان بیماری های عفونی و بیماری های شایع مثل سرماخوردگی و یا تب.
در طب سنتی چینی از این گیاه برای مبارزه با افسردگی و اضطراب یا اختلالات شخصیتی استفاده میشده.
گوجی بری یک منبع بسیار خوب از آنتی آکسیدانها به نام بتا کاروتن است. که این آنتی اکسیدان به محافظت از پوست و سلامت چشم کمک میکند.
گوجی بری و مبارزه با سرطان
در گوجی بری مانند دیگر انواع توت شامل بلوبری و شاتوت سطح بالایی از آنتی اکسیدان ها، ویتامین C و ویتامین A وجود دارد.
از آنتی اکسیدانهایی که در میان منافذ گوجی بری وجود دارد، به عنوان یک عامل اصلی برای مبارزه با سلول های سرطانی، مبارزه با رشد تومور، کاهش سطح التهابی سیتوکین و سم زدایی از بدن از سموم مضر یاد میشود.
اگر به دنبال یک میوه ی مغذی برای اضافه کردن به رژیم غذایی خود هستید، بدون تردید گوجی بری میتواند منبع خوبی از ویتامین ها و مواد معدنی و پروتئین های متراکم باشد.
این میوه میتواند یک تغییر خوشایند در عادت غذایی شما باشد.
برای خرید گوجی بری سالم اینجا را کلیک کنید